ADIDAS NMD Lunar

Što bi tvoje tenisice rekle o tebi?

01.09.2016 u 08:50

  • +4

Shooster

Izvor: Promo fotografije / Autor: Shooster

Bionic
Reading

Što bi tvoje tenisice rekle o tebi?

Nekad bi to htio čuti, a nekad to što bi rekle baš i nije za svačije uši. Jer budimo realni, s nama su skoro svaki dan - od trenutka kada nas zavežu pa sve dok nas ne zavitlaju preko cijele sobe kad se vrate doma. Čega se sve nagledamo i naslušamo...

Ja recimo mogu napisati cijelu knjigu o Lunaru. Ili ofarbati kilometarski zid, da se izrazim njegovim rječnikom. Dakle, tip užasno brije na boje, a tenisice su mu vječno crne ili bijele. Koja je fora s tim? OK, kužim, sve je šareno, nek onda barem ovo bude jednobojno (ali ionako nikad ne ostanu u jednoj boji dok se vrati doma).

I volim kad se pravi da mu nije stalo, a vidim kako pažljivo bira što će obući. Ali barem je sa mnom siguran da neće pogriješiti. Imam savršen pedigre – uzbudljivu i bogatu prošlost u kombinaciji s inovativnom tehnologijom budućnosti primeknit i Boost. Koliko ih se može time pohvaliti! Zato, Slavene, sretniče, još ćemo mi dugo biti zajedno.

Kako to znam? Pa jednostavno ja sam nova tenisica adidas NMD i ne silazim s nogu svog vlasnika. A ako i ti želiš ovako inovativnu, udobnu i cool tenisicu, navrati do jednog od Shoosterovih dućana ili prosurfaj po webshopu. Možda si baš ti taj urbani nomad kojeg tražimo.

Shooster
Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Westgate
Rijeka

Adamićeva 17
ZTC Rijeka
Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker
Pula
Portarata 8
Koprivnica
Zrinski trg 5
Karlovac
Stjepana Radića 21
Varaždin
Trg slobode 2
Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova
Slavonski Brod
City Colosseum
Poreč
Zagrebačka 2