PRESLAGIVANJE ODNOSA

Stiže pomrčina Sunca u Vodenjaku - vrijeme je za razmišljanje izvan okvira

15.02.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Pomrčina Sunca i mlad Mjesec u znaku Vodenjaka nastupaju u četvrtak, 15. veljače 2018., u 21.06 po hrvatskom vremenu. Ova će Mjesečeva faza ponajviše utjecati na rođene u posljednjih deset dana fiksnih znakova Vodenjaka, Bika, Lava i Škorpiona. Učinci pomrčine Sunca mogu se osjećati punih šest mjeseci, no udarni će biti četvrtak i petak

Budući da se pomrčina odvija u Vodenjaku, naglasak će biti na prijateljstvu, zajedništvu, druženju, pristupanju grupi, timskim projektima, humanitarnom radu i iskušavanju nečeg novog. Zahvaljujući moćnoj energiji Vodenjaka imate priliku unijeti pozitivne promjene na spomenutim područjima.

Razmišljajte izvan okvira

Budući da je ova pomrčina u konjunkciji s Merkurom i sekstilu s Uranom, ovo je vrijeme povoljno za jasnije sagledavanje činjenica ili rezultata. Naučite kako nešto ili netko funkcionira i obnovite energiju kroz nova iskustva. Riješite probleme koji zahtijevaju razmišljanje izvan okvira i dozu neposluha.

U vrijeme pomrčine nešto završava kako bi nešto drugo započelo, potičući vas da se popravite ili da na nekom području počnete od nule. Raskinite napukle odnose i mentalno se udaljite od onog što vas opterećuje. Klonite se tendencije pretjerivanja s očekivanjima ili obećanjima. Oni kojima nešto obećate jako će se dobro sjećati vaših riječi i zamjeriti vam ako ih pogazite.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao razdoblje odbacivanja suvišnog, mlad je Mjesec povoljan za temeljito čišćenje, depilaciju, eksfolijaciju, odbacivanje ovisnosti i loših navika. Uz liječnikovo odobrenje danas ili sutra provedite detoksikaciju. Jedite samo tekuću hranu i pijte puno tekućine poput zelenog, kaduljinog ili maslačkovog čaja.