ČETVORICA TAJaNSTVENIH

Ove je horoskopske znakove najteže prokužiti

04.02.2018 u 08:13

Bionic
Reading

Neki su horoskopski znakovi poput otvorene knjige i kod njih je lako iščitati što misle, osjećaju i planiraju, no postoje i oni koje je teško razumjeti. Neki od njih namjerno taje svoje motive, dok su drugi skloni predomišljanju ili žele pred drugima zadržati iluziju bezbrižnosti i neopterećenosti

Škorpion

Notorni su po svojoj zatvorenosti i tajanstvenosti. Nemoguće je dokučiti što misle ili osjećaju i što se odvija u njihovoj glavi, no upravo je to ono što ih čini privlačnima i karizmatičnima. Škorpioni ne vole s drugima dijeliti misli i osjećaje, a zbog toga njihova obitelj i prijatelji pate jer imaju dojam da su isključeni iz njihova života.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Uz Škorpiona, Ribe su još jedan vodeni znak u koji je teško proniknuti. Ovi su sanjari poznati po naglašenoj intuiciji i emocionalnosti. Njihovo raspoloženje i osjećaji često fluktuiraju zbunjujući okolinu. Ne samo što je drugima teško potpuno ih upoznati - često ni oni ne poznaju sami sebe.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Jaka emocionalnost daje im zagonetnu osobnost. Nestalni su te skloni usponima i padovima raspoloženja. Preko noći mogu temeljito promijeniti stav o osobi, knjizi, mjestu ili ideologiji. Danas sve drže pod kontrolom, a sutradan su u potpunoj konfuziji. Jako su osjetljivi i teško se otvaraju da bi izbjegli razočaranja.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci

Pripadnici ovog znaka dežurni su zabavljači. Uživaju u komunikaciji i razmjeni ideja te s većinom lako i brzo pronađu zajednički jezik. Ipak, često se predomišljaju oko svega, čime drže druge u neizvjesnosti. Također, rado izbjegavaju odgovornost i krše obećanja pa su prisiljeni redovno lagati i izmišljati.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia