ONA NIJE NOVA DJEVOJKA

Štimac se i rastao zbog Lane Bucat?

29.04.2010 u 17:53

Bionic
Reading

Nova djevojka Igora Štimca zapravo, navodno, i nije nova. Naime, Igor Štimac s Lanom je u vezi već dulje vrijeme i navodno je upravo ona uzrok Štimčeva razvoda braka

Još prošle godine u medijima se pisalo da je Igora Štimca supruga Suzana izbacila iz stana kad je saznala da je vara s 'pekarevom ženom'. A 'pekareva žena' je Lana Bucat, piše Index.

29-godišnja Splićanka šest je godina bila u vezi sa splitskim vlasnikom pekara. On ju je, navodi se, ostavio prije 15 mjeseci jer ju je uhvatio da ga vara sa Štimcem. Navodno je on i nazvao Štimčevu sada bivšu suprugu Suzanu te joj sve ispričao. Suzana je tada Igora izbacila i stana, piše Index.

Lana je svog tadašnjeg dečka, navodno, varala sa Štimcem godinu i pol dana. Nakon Igorova razvoda i njezina prekida veze, čini se da su se odlučili izgraditi ozbiljniji odnos. Podsjetimo, Igor je ovih dana priznao da je u ozbiljnoj vezi s Lanom Bucat. Vijest je poprilično zainteresirala javnost s obzirom da Igor nikada nije otkrivao identitet žena koje je ljubio.