PRED SVIMA

Stefany Hohnjec strastveno ljubila svog dečka

05.02.2010 u 14:57

Bionic
Reading

Stefany Hohnjec i njen dečko gledali su meč između Ančića i Lacka na turniru PBZ Zagreb Indoors, a u pauzama nisu tratili vrijeme, već su se strasno ljubili te tako dokazali da su prebrodili sve trzavice

Bivša miss sporta Stefany Hohnjec došla je u Dom sportova na ATP turnir PBZ Zagreb Indoors.  Društvo joj je pravio dečko Tomislav Perić, a u pauzama meča između Marija Ančića i Slovaka Lukasa Lacka zaljubljeni par izmjenjivao je nježnosti.

Iako se u više navrata spekuliralo da će bivša gimnastičarka i sudionica Farme te bivši dubrovački tenisač prekinuti vezu zbog brojnih trzavica, par je pojavljivanjem u javnosti dokazao da nitko i ništa ne može uzrokovati kraj njihove ljubavi.

     

Par se na tribinama Dom sportova grlio, mazio te strasno ljubio i samim time dokazao da su prebrodili sve probleme. Kada smo je nedavno na jednom događaju pitali planira li se udati za Tomislava, ona je izjavila da ništa ne voli planirati, pa tako ni to. Naglasila je da sve u životu radi spontano.

Prije Tomislava, Stefany je voljela također tenisača Luku Belića, kojeg su ganjale mnoge ljepotice, poput manekenke Kristine Lumbar koja je bila s njim u dugogodišnjoj vezi.