PA DA I TO VIDIMO

Stefany Hohnjec pokazala bradavicu

14.05.2010 u 13:31

Bionic
Reading

Stefany Hohnjec pokazala je bradavicu u zanosu plesa na razuzdanom partyju na kojem je bio i pjevač narodne glazbe Boban Rajović, s kojim su je povezivali

Otkad je prekinula s dečkom, Stefrany Hohnjec sve je češća gošća evenata, a u virovitičkom narodnjačkom klubu Monte Cristo s Dvinom Meler organizirala je jungle party i mini modnu reviju povodom odlaska u Papuu u Novu Gvineju, gdje je goste zabavljao Boban Rajović, koji se želi proširiti na hrvatsko tržište, pa mu djevojke pomažu na sve moguće načine.

Šuškalo se da su Stefy i Boban u vezi, jer su snimljeni zajedno u ispijanju kave u vrlo prisnoj pozi. Naime, on joj je nešto šaputao na uho, a Štefica se slatko smijala. Bila je ona i na njegovom koncertu u zagrebačkom Diamondu prije desetak dana, kada mu je na telefon rekla da neće doći, pa ga je ipak iznenadila.

Sada je Štefi na Jungle Celebrity Partyju u narodnjačkom klubu Monte Cristo, gdje je pjevao Boban pokazala kako se plavuše zabavljaju. Naime, obukla je ultrakratku mini-suknju i stavila uši u stilu Playboyevih zečica, a dok se izvijala uz zvukove narodnjačke glazbe, ispala joj je bradavica. Premda je ta bivša Miss sporta smanjivala grudi, one i dalje izgledaju i više nego bujno.

Na partyju su se jako dobro zabavili i Aleksandra Grdić, Boris Kosmač i Alen Macinić.