JESI LI TI TAJ?

Stanija jedva čeka pravog muškarca

26.10.2012 u 17:54

Bionic
Reading

Smatra li se seks simbolom i starletom? Što misli o posjetu Hughu Hefneru? Kakve muškarce voli? Što planira za budućnost? Odgovori na ta i druga pitanja su u videu na YouTubeu koji traje dulje od devet minuta

'Mislim da su me mediji napravili seks simbolom zbog mojih nagih scena s Kostarike i fotografija iz Playboya i Maksima. Uspjeh se može postići poštenim radom i trudom', rekla je bivša sudionica reality showa 'Survivor' u videu snimljenom u Miamiju, 'Majka mi nije mogla dati novac, a ja sam je molila. Otišla sam u Ameriku i radila. Danas uzdržavam svoju obitelj, postala sam najpopularnija u Srbiji, iza svega stojim sama, nisam imala sponzora i veze. Sve sam stvorila sama.'

Otvara li zbilja školu za starlete? To je bila velika šala, rekla je. 'Zabrinjava me inteligencija svih ljudi koji su povjerovali u tu priču, zaista su naivni. Ne smatram sebe starletom, htjela sam objasniti značenje riječi starleta, to su lijepe mlade djevojke koje se samo pojavljuju u medijima. Ja nisam netko tko se samo slika i pije kave, studiram, radim...', dodala je.

Što misli o odlasku kod pokretača i vlasnika Playboya Hugha Hefnera? 'Naravno da to smatram uspjehom. Probajte vi doći do njega. Slučajno se dogodilo da sam otišla na izbor za Playboy Golf djevojku, bila sam najljepša, dobila sam novčanu nagradu i avionsku kartu za Hollywood gdje sam boravila kod njega. Bio je izbor od 300 djevojaka, ušla sam u 12 najljepših. Oduvijek sam maštala o tome da se pojavim na naslovnici Playboya', rekla je.

Svoje golišave fotografije smatra umjetničkim djelom, a golotinja je, kaže, oduvijek inspirirala velike umjetnike.

Ipak, ne želi vječno biti muza. Jedva čeka pravog muškarca - snažnog, s moćnim karakterom. 'U budućnosti planiram završiti fakultet, postati obiteljska žena, otvoriti svoj biznis, baviti se humanitarnim radom, a sve to će doći u svoje pravo vrijeme', rekla je Playbojeva zečica.

Pogledajte video: