ODLIČNO RASPOLOŽENA

Marija Selak Raspudić rezultate izbora dočekala u ležernom izdanju koje obožavaju trendseterice, a onda pohitala doma bebi

06.07.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Bivša zaštitna lica HRT-ove emisije 'Peti dan', filozofkinja i bioetičarka Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić u izbornoj noći imali su razloga za slavlje. Unatoč tome, Selak Raspudić se kratko zadržala u izbornom stožeru Mosta jer prioritet je sada njihova osmomjesečna kćerkica Danica, a ona ih je čekala kod kuće

Mostove najveće političke akvizicije Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić, itekako su se isplatile Boži Petrovu u ovoj političkoj utakmici. Iako se predviđalo da će osvojiti maksimalno pet mandata, Most je u konačnici slavio njih osam.

S osmijehom na licu i ležerno odjeveni dočekali su Božu Petrova uz ovacije, nakon čega se u stožeru i zapjevalo. Marija Selak Raspudić odlučila za efektnu lepršavu haljinu šarenog cvjetnog uzorka, uz koju je imala pomalo neočekivani izbor obuće u ljetnoj izbornoj noći.

  • +4
Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Umjesto salonki ili sandala, koje bi bile očekivani odabir uz ovakvu haljinu, cjelokupan stajling začinila je crnim kaubojskim čizmama i tako u izbornoj noći isfurala omiljeni proljetni stajling trendseterica.

Bračni par Raspudić, koji je u stožer Mosta u zagrebačkom restoranu Rougemarin stigao nešto poslije 18 sati, nije skrivao sreću i oduševljenje zbog izbornog uspjeha, no Marija Selak Raspudić ipak je rano napustila stožer kako bi se pridružila kćerkici Danici, a ona je proteklih mjeseci centar svijeta svojih roditelja.