EFEKTNI OVRATNIK

Kate Middleton ima novu omiljenu haljinu s hit detaljem sezone

06.07.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Aktualna modna sezona iznjedrila je još jedan mikro trend u znaku efektnih ovratnika kojima, po svemu sudeći, ne može odoljeti ni britanska miljenica Kate Middleton, a navedeni detalj istaknula je novim modelom haljine za koji je zaslužan britanski brend Beulah London

Britanska miljenica Kate Middleton i princ William ovog su vikenda odlučili nakratko napustiti svoj dom u Norfolku, u kojem borave posljednjih mjeseci tijekom pandemije koronavirusa, kako bi u bolnici kraljice Elizabete u King's Lynnu obilježili 72. obljetnicu osnutka zdravstvene organizacije NHS.

Obilazak zdravstvenih ustanova vojvotkinja od Cambridgea nastavila je i ovoga vikenda, nakon što je protekloga posjetila dječji hospicij u Norfolku i pritom brojne oduševila pojavom u cvjetnoj haljini s potpisom brenda Faithfull.

Za posjet bolnici kraljice Elizabete u King's Lynnu, britanska miljenica i ovoga je puta odabrala efektan model haljine, a njezin novi odabir djelo je luksuznog britanskiog brenda Beulah London čije se osnivačice zalažu za prekid suvremenog ropstva.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o plavom modelu haljine ukrašenom sitnim grafičkim uzorkom i s laskavim dizajnom u znaku dužine midi i trake oko struka, a njegova posebnost može se zahvaliti i detalju bijeloga ovratnika koji imitira izgled košulje, a ovo nije prvi put da je Kate Middleton odabrala haljinu s ovim efektnim detaljem koji ove sezone uživa veliku popularnost u modnim krugovima.

Poznata po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, britanska miljenica proteklih se godina u nekoliko navrata imala priliku ugledati u prepoznatljivoj točkastoj haljini s potpisom talijanske dizajnerice s londonskom adresom, Alessandre Rich, a koja se poput njezine najnovije haljine podjednako ističe detaljem efektnoga bijelog ovratnika.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lepršavu kreaciju brenda Beulah London na posljednjem kraljevskom angažmanu, 38- godišnja vojvotkinja od Cambridgea odlučila je stilizirati parom klasičnih salonki s potpisom londonskog brenda Rupert Sanderson u boji haljine, dok je decentnim, zlatnim parom naušnica brenda Patrick Mavros oplemenila frizuru klasičnog konjskog repa.