SVE JE ODUŠEVILA

'Stajling za desetku': Za ovu besprijekornu modnu kombinaciju Nina Badrić dobila je brojne lajkove

29.05.2022 u 23:24

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić godinama je vjerna ženstvenom stilu koji joj odlično pristaje i laska njezinoj vitkoj figuri

Lijepa Zagrepčanka redovito komunicira sa svojim brojnim fanovima na društvenim mrežama, a ovoga ih je puta razveselila ženstvenom modnom kombinacijom.

Lijepa brineta u posljednje vrijeme samo niže genijalna modna izdanja jedno za drugim, a često su joj najdraži izbor lepršave haljine u kojima se najbolje osjeća.

Nina je s puno stila iskombinirala haljinu koja prati figuru s bijelim sakoom, te je ovaj elegantni look bez greške upotpunila statement cipelama na petu i stajliš torbicom.

'Subota i svi su tu sve podsjeća na sreću', napisala je Nina pored fotografije snimljene u Zagrebu za koju je dobila samo pohvale.

Odličan make up i ležerni valovi lijepo su se uklopili u ovaj ženstveni look jedne od najpopularnijih domaćih glazbenica.

pjevačka i MODNA DIVA

[FOTO] Kradljivica pogleda: Nina Badrić privlačila pažnju u ružičastoj, nikad kraćoj haljini

Pogledaj galeriju

Dakako, začas su uslijedili komplimenti njezinih brojnih fanova.

'Uvijek prelijepa', 'Dama bila i dama ostala', 'Stajling za desetku', samo su je hvalili fanovi, a mnoge je zanimalo i gdje je kupila zanimljivu haljinu.

Inače, za njezin je osunčani ten zaslužno putovanje na Maldive gdje se omiljena glazbenica prošloga mjeseca uputila s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić.