OVO NE VIDITE SVAKI DAN

Srdita žena pomela motociklista u žaru svađe

27.03.2012 u 12:37

Bionic
Reading

Ukoliko i sami spadate među one koji rado uče na tuđim greškama, videoisječak koji donosimo u nastavku poslužit će kao izvrsna građa

Motociklisti su već navikli da im ostali sudionici u prometu oduzimaju prednost, no nisu svi bajkeri spremni zažmiriti na jedno oko u takvim situacijama.

Vozač Kawasakijevog Ninje minulog je mjeseca u Braziliji sustigao ženu u Fiat Palio Adventureu, koja mu je navodno presjekla put prolaskom na crveno svjetlo, te se upustio u diskusiju koja je ubrzo završila nesvakidašnjim incidentom.

Naime motociklist, koji je nesumnjivo izgubio živce, u jednom je trenutku udario automobil nogom, što je srditoj ženi bilo dovoljno da ga pomete vlastitim vozilom. Ni tu okršaj nije završio, a nastavak ne bi razočarao ni ljubitelje akcijskih filmova. Zahvaljujući nevjerojatno sretnim okolnostima, nitko nije stradao, a daljnje divljanje Mad Maxine spriječio je sam motociklist koji se uspio dočepati ključa njezinog automobila.

Ne bismo voljeli zauzimati strane, budući da nijedna stranka nije bez putra na glavi, no valja priznati da su postupci vozačice mogli imati mnogo teže posljedice.

Da se i sami ne biste našli u situaciji ovakvog prometnog nasilja, preporučujemo da uvijek vozite defanzivno, aktivirate empatiju, izbjegavate verbalne okršaje i baš nikad, kao izraz nezadovoljstva, ne udarate tuđi automobil.