LJUBAV CVATE

Spremni za novi korak u vezi: Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili novu luksuznu vilu na Bel Airu i iskeširali 50 milijuna dolara

20.03.2022 u 11:53

Bionic
Reading

Početkom svibnja 2021. Ben Affleck i Jennifer Lopez oduševili su brojne obožavatelje objavom svoje ponovne romanse. Par se sastao nakon dugih dvadeset godina razdvojenosti, a izgleda da su već sada spremni za novi korak u vezi. Useljavaju u novi zajednički dom na Bel Airu

Svjetski mediji pišu o novoj impresivnoj vili na Bel Airu, koju su zajedno za vrtoglavih 50 milijuna dolara kupili Ben Affleck i Jennifer Lopez.

Glumačko glazbeni par odlučio se za posjed od čak 1800 kvadrata, na kojem je smještena vila s deset spavaćih soba i čak sedamnaest kupaonica.

U budućem domu koji oduzima dah nalazi se još kućno kino, teretana, nekoliko kuhinja, infinity vanjski bazen, dio za poslugu. Arhitektonski je poseban i sam prilaz kući, koji je sagrađen u kružnom modelu te djeluje poput svih vila iz holivudskih filmova bogatih i prestižnih američkih obitelji.

Kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Interijer vile u klasičnom je i vrlo luksuznom tonu, s mnogo zlatnine, bež nijansi, baršuna i masivnog drva.

Kako doznaju američki mediji, Ben i Jennifer u potrazi su za svojim zajedničkim domom još od prošlog ljeta, a izgleda da su u ovoj krasotici pronašli sve što im je potrebno za miran i obiteljski život.

Podsjetimo, Lopez ima blizance s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a Affleck iz propalog braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece.

  • +11
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia