KLASIČAN MODEL

Ove cipele postale su ultimativni hit, a nije im odoljela ni Jennifer Lopez

01.03.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Ne tako davno smatrane staromodnom obućom mokasinke ponovno uživaju veliku popularnost, a dok brojne ljubiteljice mode ne kriju naklonost prema glomaznim verzijama u duhu 90-ih, pojedine dame poput latino dive Jennifer Lopez vjerne su njihovoj klasičnoj verziji

Iako je nerijetko viđamo u blještavim komadima kojim ističe svoju zavidnu figuru, 52- godišnja Jennifer Lopez s vremena na vrijeme odluči igrati na kartu elegancije. Dežurnim paparazzo fotografima ni ovoga puta nije promaknula na ulicama Los Angelesa u društvu novog-starog partnera Bena Afflecka, a brojne je uspjela iznenaditi netipičnim stajlingom za vlastiti modni izričaj.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoju poznatu figuru pješčanog sata latino diva ovoga puta odlučila je staviti u drugi plan kombinacijom bijele dolčevite i crnog kombinezona s korznetnim, gornjim dijelom. Ovu elegantnu kombinaciju naglasila je dvobojnim sunčanim naočalama, uz prepoznatljivu torbu Pouch s potpisom Bottega Venete, a cjelokupno izdanje zaokružila je klasičnim parom crnih mokasinki.

Ove udobne i elegantne cipele, koje se odlično sljubljuju i s traperom, ali i suknjama ili haljinama, sudeći po svemu obilježit će proljetne mjesece pred nama, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama trgovina.

  • +6
Nove verzije mokasinki Izvor: Promo fotografije / Autor: promo