MODNA KAMPANJA

Jennifer Lopez u seksi izdanju: Samo ona može uskočiti u minijaturno čipkasto donje rublje i ovako dobro izgledati

15.03.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Glazbena i glumačka diva može se pohvaliti zavidnom figurom i sjajnim izgledom i u 53. godini života, a mnogi tvrde da izgleda bolje nego na početku svoje karijere. Jennifer Lopez to je ponovno dokazala u novoj modnoj kampanji talijanskog brenda Dolce&Gabbana

Latino ljepotica za kojom uzdišu milijuni diljem svijeta pojavila se u novoj modnoj kampanji Dolce&Gabbane. Luksuzni talijanski brend predstavio je novu kolekciju sunčanih naočala vrlo seksi fotografijama.

U fokusu je naravno bila 52-godišnja glazbenica i glumica u vrlo izazovnom donjem rublju kojim je naglasila sve svoje atribute. Isklesani trbušni mišići i fit linija došli su do izražaja, a nema tko nije pohvalio izgled Jennifer Lopez.

Za snimanje je uvila duge brončanozlatne uvojke, stavila i nakit istog brenda te se tek toliko prekrila crnom košuljom. Izazovno čipkasto donje rublje ipak je bilo u fokusu, a malo tko je zapravo proučavao sunčane naočale pokraj ovakvog modela.

Na drugim fotografijama Lopez je pozirala također u čipkastim kostimima u kojima je izgledala jednako dobro, a pridružio joj se i muški model David Gandy.

Inače, glazbena diva u sretnoj je vezi s glumcem Benom Affleckom. Lopez i Affleck zaručili su se u studenom 2002., nedugo nakon što su počeli izlaziti, ali su prekinuli vezu u siječnju 2004., da bi se ponovno spojili u proljeće 2021. godine. Danas izgledaju još sretniji, a to ne kriju svakim novim pojavljivanjem u javnosti.

Osim toga, Jennifer je nakon dugih 20 godina pozvala Afflecka u svoj novi glazbeni spot za pjesmu ‘Marry me’, koju je snimila za film ‘Ti si taj’, u kojem igra glavnu ulogu.

  • +11
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia