STIL BEZ GREŠKE

Sportsko izdanje: Jennifer Lopez privlačila poglede u džemperu od kašmira i trendi tenisicama

27.10.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez kad je u pitanju moda rijetko kad griješi, a svako je njezino izdanje pa i kad nije na crvenom tepihu, za čistu peticu

Atraktivna J.Lo dobro je poznata po svojim seksi kombinacijama koje laskaju njezinoj vitkoj figuri i senzacionalnim oblinama.

Ljepotica koja je ove godine proslavila nevjerojatnih 51. godinu gdje god da se pojavi osvaja svojim isklesanim tijelom bez mane i mladolikim licem, što je rezultat dugogodišnjog zdravog načina života koji uključuje zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu i hidrataciju organizma.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer redovito vježba, a njezinoj ljepoti zasigurno pomaže i to što se drži podalje od nezdravih navika poput pijenja alkohola ili pušenja cigareta.

J.Lo nije promaknula fotografima koji su se ulovili dok je uživala u sportskim aktivnostima sa svojim 12-godišnjim blizancima Emme i Maxom.

Za ovu je prigodu Jennifer isfurala ležeran look koji je uključivao luksuzni pleteni džemper od kašmira s upečatljivim uzorkom s potpisom poznatog talijanskog dizajnera Brunella Cucinellija. Ovaj skupocjeni komad ima detalje od hematita na rukavima i rasprodan je.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: gotpap/starmaxinc.com / PA Images / Profimedia

Cool džemper kakav bi mnoge fashionistice rado vidjele u svojoj garderobi ove jeseni uparila je s zlatno-bijelim Nikeovim tenisicama Air Jordan 1 i tajicama, a dodaci u vidu velikih naušnica i sunčane naočale brenda Quay začinili su ovaj sportski stajling.

Inače, ove kultne tenisice su jedan od najtraženijih modela s potpisom Nikea, a nose ih između ostalih i Nas, Justin  Timberlake, redatelja Spike Lee, Kylie Jenner, Rihanna, Cindy Crawford, Hailey Bieber...

J.Lo je baš poput Gigi Hadid, Demi Lovato i mnogih drugih slavnih Amerikanaca nije propustila poslati i poruku o važnosti izlaska na predsjedničke izbore 3. studenoga pa je ovo sportsko izdanje zaokružila i torbicom brenda Coach s porukom 'Vote' ('Glasajte').