FASHION GURU:

Rukavi s volanima, i to još na Indiri?! Sva sreća da je imala normalnu frizuru, jer ne bih se iznenadio da je stavila neku Majinu periku

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 27.10.2020 10:50
  • Objavljeno 27.10.2020 u 10:06
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Stajlinzi u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' privukli su pozornost našeg modnog kritičara Fashion Gurua, a posebno mu je za oko zapeo ekstravagantni modni odabir pjevačice Indire Levak

Svi su nahvalili osobu koja je pjevačica (Lu Jakelić), pa sukladno tome treba znati i pjevati da bi imitirala pjevačicu, a i ja mislim da je to za svaku pohvalu. Budući da sam potrošio kvotu za današnje pohvale, moram reći da skidam kapu Mešinu i Navojcu jer se ipak nekako uguraju i glume da imaju dovoljno mjesta pored svojih kolegica.

Kreacije njihovih kolegica svaki put zauzimaju sve više prostora i uskoro neće biti mjesta pa će morati donijeti dodatne stolice. One već zauzmu pola stola za žiri, dodatnu trećinu zauzimaju samo Nivesini atributi, a ostatak - Indirini rukavi.

Ne znam kako netko može, nakon što se trend izdurao i prežvakao, a iskreno nije baš da je nešto i zaživio, odjenuti i takvo što nositi s ponosom. Rukavi s volanima, i to još na Indiri?!

Sva sreća da je Indira imala normalnu frizuru, jer ne bih se iznenadio da je stavila neku Majinu periku, možda onu plavu rudlavu od zadnjeg puta, kad je nosila i 'prekrasni' remen oko vrata. Da nije bilo tih nepotrebnih volana na rukavima, bila bi to sasvim solidna haljina za scenu, ali budući da znamo da su kič i neukus na cijeni, čekamo daljnje kreacije, a Mešin i Navojec neka još izdrže.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!