TRENDI IZDANJE

Zna što se nosi: Zanosnu Kosovarku osvojio najveći trend ove sezone za kojim luduju fashionistice

27.10.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Dua Lipa, nagrađivana britanska pjevačica kosovskih korijena, osim svojom glazbom, pozornost privlači i neobičnim modnim kombinacijama

Talentirana glazbenica koja se može pohvaliti linijom kojoj se nema što prigovoriti itekako je upućena u modne trendove te ih s lakoćom uklapa u svoje cool stajlinge.

Dua Lipa nadahnuće često crpi i iz 80-ih ali i 90-ih, a kako se nekad bavila modelingom modu doista ima u malom prstu.

Vlasnica hitova 'One Kiss', 'New Rules' i 'Be The One', spomenimo samo neke, na svojem je Instagram profilu gdje ima veliki broj pratitelja postavila stajling koji je sve oduševio.

U mini haljini od čipke u intenzivnoj nijansi narančaste i s visokim crnim čizmama, Dua je izgledala senzacionalno, a komplimenti su prštali na sve strane.

  • +3
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Divna', 'Kraljica', Prelijepa', nisu štedjeli na pohvalama njezini brojni obožavatelji kojih je na Instagramu 54 milijuna.

Visoke čizme su pomalo neočekivani modni trend ove sezone, a slavne fashionistice ih najradije nose u kombinaciji s minicama i npr. oversized hoodiecama ili džemperima.

Iako je neko vrijeme eksperimentirala s različitim nijansama kose, Dua se ponovno 'vratila' u svoju prirodnu tamnosmeđu kosu koja joj sjajno pristaje.

Inače, Dua je neko vrijeme u sretnoj vezi s Anwarom Hadidom, mlađim bratom poznatih manekenki, sestara Belle i Gigi koja je u rujnu postala majka djevojčice.