OSVAJA IZGLEDOM

Melania Trump plijenila elegancijom u kompletu koji slavi žensku figuru

27.10.2020 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon što je u Bijeloj kući organizirala tradiconalno darivanje mališana u povodu Noći vještica, 51- godišnja Slovenka Melania Trump nazočila je svečanoj prisezi Amy Coney Barrett, nakon što ju je američki Senat proglasio novom glavnom sutkinjom Vrhovnog suda

Kao po pitanju modnog izdanja u povodu tradicionalne proslave Noći vještica u Bijeloj kući, američka prva dama Melania Trump ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju.

Nakon što je proteklog vikenda zablistala u modelu kaputa boje terakote s potpisom talijanske modne kuće Prada, javnosti se u povodu svečane prisege sutkinje Amy Corney Barrett ovoga puta odlučila predstaviti u laskavom kompletu s uzorkom riblje kosti.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Kratkim blejzerom s naglašenim ramenima uz pripadajuću suknju visokog struka, 50- godišnja Slovenka uspjela je posebno istaknuti figuru i još jednom dokazati titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama u svijetu.

Spomenuti komplet djelo je proslavljenog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana poznatog po stvaranju modnih komada koji posebno laskaju ženskoj figuri, a poput Melanije, njihovim kreacijama ne može odoljeti ni supruga Joe Bidena, Donaldovog protukandidata na predsjedničkim izborima.

Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Na prošlotjednoj, finalnoj predsjedničkoj debati održanoj u Nashvilleu, 69- godišnja Jill Biden podršku suprugu iskazala je u cvjetnoj haljini dvojca Dolce & Gabbana koju je uskladila sa zaštitnom maskom na licu.