LEŽERNO IZDANJE

Sportska elegancija Kate Middleton: U Veja tenisicama i Zarinom sakou kojeg ima u dvije boje

08.02.2023 u 15:19

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/The Sun / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Za mnogobrojne dužnosti britanska miljenica najčešće odabire haljine i kapute univerzalnog kroja, no ponekad iznenadi vrlo osvježavajućim i ležernim stajlingom vrijednim kopiranja

Princeza od Walesa plijenila je pozornost na novom angažmanu koji je uključivao posjet koledžu Landau Forte u Derbyju.

U društvu kapetanice Preete Chandi, britanska miljenica proslavila je povratak časnika s njezine solo ekspedicije po Antarktiku. Ovim povodom Kate je osvanula u izdanju u duhu sportske elegancije.

Ovaj put Kate je igrala na sigurno, i nije pogriješila te je još jednom uspješno kombinirala skuplje i jeftinije modne komade. Izgledajući tipično otmjeno, njezinim stajlingom dominirao je bijeli blejzer na dvoredno kopčanje s potpisom španjolske Zare, a s istim modelom u crvenoj verziji premijerno je ugledana 2020. godine.

Spomenutim blejzerom upotpunila je kombinaciju tamnoplavih hlača i bijelog topa, dok je odabir obuće činio prepoznatljiv model tenisica Veja.

  • +10
Veja tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U duhu održive mode, tenisice ovog brenda iz Francuske osvojile su naklonost modnih ovisnica, baš kao i dama s kraljevskog dvora. Osim Kate Middleton čarima tenisica Veja nije odoljela ni vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle.

Njih je premijerno nosila na australskoj turneji s princom Harryjem, a od tada ove tenisice ne prestaju intrigirati modne ovisnice.