hladnija nijansa

Sve je iznenadila novom bojom kose: Ni Kate Middleton nije odoljela novom trendu

03.02.2023 u 10:52

Bionic
Reading

Promjene su uvijek dobre, a u to se odlučila uvjeriti i Kate Middleton. Iako nije sklona eksperimentima, radije nosi ono provjereno, iznenadila je novom bojom kose. Svoju toplu nijansu smeđe zamijenila je hladnijom i tamnijom bojom, a time istaknula svoje crte lica i zelenu boju očiju

Ni Kate Middleton nije mogla odoljeti čokoladnoj nijansi kose koja je ovih dana izuzetno tražena. U sjedištu Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti, Kate je u upečatljivom crvenom odijelu prošetala i novu frizuru te oduševila svojim dobrim poznavanjem trendova i neizostavne klasike.

Svoju prepoznatljivu toplu kestenjastu boju zamijenila je tamnijom, hladnijom nijansom koji mnogi uspoređuju s bojom tamne čokolade. Popularnu čokoladnu boju isprobale su i američke manekenke Bella Hadid i Emily Ratajkowski koje su svoju tamnu nijansu predstavile u bob frizuri.

Slavna koloristica Jenna Perry opisala je Kateinu čokoladnu nijansu kao 'intenzivnu, primamljivu smeđu' i poetično je usporedila s nježnom čokoladnom pjenom.

Kao najveću prednost nove boje kose na britanskoj princezi ističe se što tamnija boja ističe njezinu svijetlu put i nježne dobroćudne crte lica. Osim toga, boja je savršena za zimu.

Ne samo da britanska miljenica izgleda prekrasno i elegantno, već je i novom bojom u kombinaciji s odvažnom crvenom dobila još jednu dozu odvažnosti i dodatnog samopouzdanja.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia