JESENSKI 'must have'

Sonja Kovač pokorila Pariz u najpoželjnijem komadu sezone

06.10.2017 u 19:30

Bionic
Reading

Sonja Kovač svakodnevno sa svojim obožavateljima dijeli svoje modne kombinacije. Modno osvještena ljepotica trenutno uživa u Parizu no nije zaboravila počastiti fanove najnovijim stajlingom koji odiše jednostavnom pariškom elegancijom

Glumica i modna blogerica Sonja Kovač marljivo radi na svom Instagram blogu koji trenutno prati više od 200 tisuća obožavatelja. Lijepa fashionistica redovito počasti svoje fanove atraktivnim stajlinzima koji pršte aktualnim modnim trendovima.

Atraktivna Sonja plijenila je pažnju ulicama Pariza odjevena u savršen jesenski stajling koji odiše jednostavnom pariškom elegancijom. Da uvijek bude u trendu lijepoj je Sonji u opisu posla, stoga ne čudi činjenica da je 33-godišnja ljepotica i ovog puta odabrala stajling bez greške.

Lijepa Sonja dokaz je da je i s malo novca moguće izgledati kao milijun dolara. Ljepotica je za šetnju Parizom odabrala H&M baršunasto odijelo sastavljeno od širokih palazzo hlača i dužeg sakoa, a svoju vitku liniju naglasila je širokim lakiranim bordo remenom brenda Asos koji je pun pogodak.

Baršun je ove sezone jedan od najpoželjnijih trendova, a ukoliko još uvijek ne znate što će se ove zime nositi, zavirite u ovdje i saznajte zašto je baršunu tako teško odoljeti.

Iako ju često možemo vidjeti u pristupačnim high street brendovima, Sonja je jedna od onih žena koja svaki svoj stajling voli začiniti barem jednim dizajnerskim komadom, bez obzira je li riječ o cipelama, torbici ili sunčanim naočalama.

  • +51
Slavne dame obožavaju baršun Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je ljepotica svoj pariški stajling upotpunila bijelim Gucci tenisicama i vječnim modelom Chanel torbe u tirkiznoj boji, a odabrala je i retro model Vogue Eyewear sunčanih naočala iz kolekcije koju potpisuje slavna manekenka i trendseterica Gigi Hadid koja je 2016. proglašena međunarodnim modelom godine.