ZAIGRANI WILL SMITH

Sočne fotografije s kolegicom razorile mu brak

07.11.2013 u 18:46

Bionic
Reading

Na fotografijama, koje je objavio časopis Star, australska glumica i Smith razigrano poziraju u foto kabini. Na njima se par smije, grli, skida svoje majice, a glumac pred kamerama pokazuje njezine grudi

'Nije se ponašao poput oženjenog čovjeka. Koji bi to oženjeni muškarac ušao u foto kabinu sa seksi 23-godišnjom djevojkom i počeo se svlačiti?', izjavio je očevidac za Star.

Fotografije su navodno nastale na zabavi nakon snimanja tog dana, 25. listopada u New Orleansu. Glumac Will Smith se ponašao raskalašeno u društvu kolegice Margot Robbie iz filma 'Focus', a fotografije su dodatno rasplamsale šuškanja kako je njegovom 15-godišnjem braku uistinu došao kraj.

 


'Smijali su se kao da su zaljubljeni. Will je upravo završio sa snimanjem tog dana, tako da definitivno nije bio pod utjecajem alkohola, znao je što radi', otkrio je izvor i dodao da ih uopće nije bilo briga tko ih vidi.

Prema tvrdnjama izvora za E!News, fotografije su nastale zadnjeg dana snimanja filma.
Dva dana nakon što su fotografije procurile, Jada je snimljena bez vjenčanog prstena na ruci. U travnju je rekla da je glumac 'svoj čovjek' i da može raditi što god želi.