KAKVA DIJETA!

Smršavio 27 kila, a jeo samo u McDonalds'u!

01.07.2014 u 09:39

Bionic
Reading

Možda se čini sasvim suludim to da bi itko mogao smršavjeti jedući samo brzu hranu, ali jedan je profesor uspio i o tome napisao knjigu

Profesor znanosti John Cisna smršavio je čak 27 kilograma, a hranio se samo zloglasnim za zdravlje obrocima iz poznatog lanca brze hrane McDonald's.

Nakon tog iskustva objavio je i knjigu 'My McDonald's Diet' u kojoj opisuje iskustvo mršavljenja jedenjem brze hrane

'Jeo sam hranu iz McDonalds'a za doručak, ručak i večeru, a uvjeren sam da mi je to spasilo život', opisuje Cisna i nudi plan prehrane u svojoj knjizi. Cijeli je proces dokumentirao i snimao uz pomoć svojih studenata.

Iako ćete možda pomisliti da je to odlična ideja i kako biste svakodnevno mogli uživati u brzoj hrani, nije sve kako se čini. Cisna je ograničio dnevni unos kalorija na 2000, a uzmete li obzir to koliko je ta vrsta hrane kalorična, profesor se zbilja nije prejedao.

Točnije, za doručak je primjerice naručivao jaja i zobenu kašu s mlijekom, ručao salatu, a večerao jedan od hamburgera s krumpirićima.

Nije potrebno posebno napominjati da su se nutricionisti odmah pobunili protiv ovog načina dijete jer brza hrana ne osigurava dovoljno nutrijenata za zdravlje organizma.