SLAVNA GLUMICA

Smršavila je 10 kilograma, ali obožava fast food

02.06.2014 u 09:58

Bionic
Reading

Izgubila je oko 10 kilograma usvajanjem zdravih prehrambenih navika, no slavna glumica Debra Messing priznala je da joj nedostaje sve što je prije jela, pogotovo junk food

Da bi to i potvrdila, objavila je na svome profilu na  Instagramu fotografiju na osnovi koje je jasno da uživa u sladoledu od vanilije i karamela.


'Voljela sam hamburgere i pomfrit i pizzu, najmasniju hranu. Doslovno, kad bih mogla, živjela bih na tome', otkrila je 45-godišnja glumica. Za magazin People obrazložila je zašto je odustala od masne hrane.

'Nažalost, kad radite 17 sati dnevno, ne možete opstati na tome i biti dobar radnik', rekla je zvijezda serije 'Will & Grace'. Iako je priznala da nije sklona vježbanju, Debra je liniju stesala zahvaljujući promjeni prehrambenih navika, odnosno dodajući više 'čiste' hrane poput povrća.

'Sve je zapravo u disciplini, što mi je do sada bio problem, no za sada sve dobro ide', rekla je glumica, ističući da započinje dan zelenim shakeom koji sadrži kelj, špinat, celer i krastavac te ostalu hranu koja joj daje energiju. 'To je bio cilj od samog početka. Htjela sam pokušati shvatiti kako biti samohrana zaposlena majka koja radi sve što zaposlena majka mora učiniti u jednom danu i to s energijom i optimizmom. Zapravo, bila sam umorna od umora', obrazložila je Debra, majka 10-godišnjaka kojeg je dobila u braku s glumcem i scenaristom Danielom Zelmanom, od kojeg se razvela 2012.