ZNA CARMEN GIMENO

Šljokice više nisu rezervirane samo za večernje prigode; evo jedne cool ideje

15.12.2021 u 14:32

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, jedna od najpoznatijih španjolskih influencerica redovito oduševljava svojim kreativnim modnim rješenjima

Pedeset plus modna zvijezda najbolji je dokaz kako za dobar stil nije nužno biti odjeven od glave do pete u skupocjenu odjeću budući da su puno stila kombinira odjeću svima pristupačnih brendova s odjećom poznatih dizajnera.

Stoga nas nimalo ne čudi kako je vojska njezinih fanova svakim danom sve brojnija.

Najpoznatija je po svojim cool kombinacijama haljina i suknji s tenisicama, a ovoga je puta iznova dobila pregršt komplimenata za razigrani stajling u samo tri boje: ljubičastoj, crnoj i bijeloj.

T-shirt sa zgodnim printom uvijek je dobrodošlo osvježenje svakom modnom stajlingu, a to je pravilo ovoga puta primijenila i Carmen.

Sjedokosa Španjolka s nepogrješivim modnim osjećajem iskombinirala je s puno ukusa pomalo nesvakidašnji komad za dnevne prigode - ljubičasti šljokičasti sako.

  • +5
Hlače širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako ovu tkaninu povezujemo sa svečanim prigodama, Carmen je upečatljiv sako spojila sa Zarinim T-shirtom kojim je odala počast kultnoj seriji 'Seks i grad' čije su se glavne junakinje, osim Samanthe nedavno vratile u reunionu 'I tek tako'.

Ostatak stajlinga kreativne plus age influencerice bio je vrlo jednostavan: crne široke hlače i gležnjače na vezanje.

Upečatljiv ruž i sunčane naočale zaokružili su ovaj efektni stajling nove modne miljenice za koji je dobila bezbrojne pohvale od svojih vjernih fanova.