tako laskave

Modni trend s kojim nema greške: Ovo su savršene hlače za svaku figuru

15.12.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Iako su na modnoj sceni sveprisutne, hlače nikada ne dobivaju jednaku pozornost kao, na primjer, suknje ili haljine. Potpuno bezrazložno, posebice ako se u obzir uzmu sjajni model širokih hlača koje pristaju baš svakome, a uz to vrlo vješto skrivaju i pokoji kilogram viška

Kada je riječ o hlača i modi, taj odjevni komad vrlo često se zanemaruje. S jedne strane, tu su sveprisutne traperice, a ponekad, ovisno i o mijenjanju trendova, i kožne hlače. No, što je s ostatkom? Postoje tako nevjerojatno sjajni modeli hlača koji laskaju figuri, i u konačnici, unose malo raznolikosti u garderobu.

Hlače širokih nogavica ove sezone posebno su privukle pažnju te su se suptilno nametnule kao jedan od poželjnijih modnih komada. I dok boja i materijal obično ostaju u pozadini, kroj govori sam za sebe. Naime upravo se u dobrom kroju krije tajna popularnosti ovog modela. Hlače širokih nogavica jedan su od onih modela u kojem se tako udobno osjećamo, a da pri tome uopće ne izgledamo tako. Naprotiv, ovaj model sjajan je tvorac elegantnog i chic stajlinga koji se sjajno slaže s većinom zimske garderobe.

Tajna hlača širokih nogavica krije se vješto krojenom i oblikovanim rezu nogavica – fluidne i volumiozne nogavice lepršaju i poigravaju oko bokova i bedara djelujući tako neopterećeno, ali i elegantno, vješto skrivajući pri tome i pokoji kilogram viška.

Dodatan plus imaju modeli hlača čije široke nogavice sjajno nadopunjuju duboki nabori, pružajući dodatnu slobodnu kretanja, a pri tome vizualno izdužuju siluetu. Visoki struk stavlja fokus na struk i vizualno izdužuje noge, čak i kada ovaj model hlača kombinirate s cipelama ravnih potpetica.

  • +5
Hlače širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

I dok ovaj kroj hlača sam po sebi vješto izdužuje figuru, čineći je vitkijom, za uspješnan stjaling važno je znati dobro ga kombinirati s ostatkom garderobe. Pozitivno je što ovaj model, ovisno o stajlingu, pristaje u raznim prilikama i nosiv je cijele zime. Kako biste naglasak stavili na struk, kombinirajte ovaj model hlača s kratkim topovima, bluzama ili pak majicama čiji se rub može zataknuti u hlače.

Kombinacija različitih materijala izgleda posebno uzbudljivo s crnim hlačama – svilenkasti topići odmah će kreirati elegantan izgled, dok će pleteni komadi biti zaduženi za sjajan casual stajling. Osim toga, trendi hlačama širokih nogavica odgovara nevjerojatan broj jednako tako trendi cipela - od klasičnih tenisica preko gležnjača s potpeticom do uzbudljivih visokih potpetica. Još jedna mala, no svakao važna napomena za ove modele je činjenica da ih je moguće pronaći u različitim materijalima, uključujući i onim mekim, toplim i tako poželjnim za hladne zimske dane.

  • +9
Tople hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo