NIKAD ZGODNIJA

Lijepa Jelena Rozga pokazala vitke noge u zanimljivoj mornarskoj kreaciji

15.12.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Glazbenica Jelena Rozga, baš kao i brojni kolege, tijekom pandemije, u kojoj je svijet showbizza odjednom stao, zahvaljujući društvenim mrežama nastavila je komunikaciju s fanovima te im redovito daje uvid u svoju svakodnevicu

Ipak, sve pomalo dolazi u 'normalu', uz oprez jer virus nije nestao, pa se i plavokosa Splićanka vratila nastupima.

Zapalila je velikogoričku publiku povodom Dana grada Velike Gorice svojim dobro poznatim hitovima na Trgu Stjepana Radića, a nakon koncerta prepunog emocija prionula je na drugi posao.

Odjevena u elegantnu crnu kombinaciju, Jelena je oduševila brojne fanove.

Zgodna Splićanka na Instagramu, na kojem redovito komunicira s obožavateljima, predstavila je djelić svog novog projekta koji je sve oduševio.

Riječ je o spotu za novu pjesmu 'Ti i ja', duet s pjevačem Sašom Matićem, a njezin je stajling sve očarao.

POVODOM DANA GRADA

Jelena Rozga pred oduševljenom publikom nastupila u Velikoj Gorici

Pogledaj galeriju

Jelena se pohvalila svojim savršeno oblikovanim nogama u neodoljivoj navy kombinaciji, dvobojnoj haljini mornarskog stila koju potpisuje poznati hrvatski modni dvojac eNVy room.

  • +5
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Odličan stajling koji je kao stvoren za nju upotpunila je crvenim sandalama na petu, a make up i ženstvena kovrčava frizura zaokružili su ovaj look za koji je dobila pregršt komplimenata.

'Prekrasno ti stoji kovrčava kosa, nadam se da ćeš ju zadržati jedno vrijeme', 'Ljepotica', 'Divna', samo su se redale pohvale.

Inače, nakon gotovo dvije godine Jelena je danas predstavila dugoočekivanu regionalnu glazbenu suradnju sa Sašom Matićem.

Povodom izlaska pjesme Jelena je izjavila: 'Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta sam zaplakala na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam. A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši Matiću što je podijelio baš sa mnom'.