dama sa stilom

Šljokice, saten i goli trbuh: Maja Lena Lopatny zna kako odabrati pravu kombinaciju za ples i zabavu

02.01.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Marketinšku stručnjakinju i kćer glumačke dive Mije Begović ranije su često kritizirali zbog činjenice da je pretjerivala s odjećom i šminkom te prenatapiranim frizurama zbog čega je, po mnogima, izgledala starije no što jest. Sad ne postoje nikakve zamjerke, jer izgleda fantastično i u skladu sa svojim godinama

Nakon božićnog izdanja, poziranja s majkom Mijom Begović, magistrica novinarstva i bivša televizijska voditeljica pratiteljima je pokazala kako se 'skockala' za Silvestrovo.

Plavokosa ljepotica pozirala je ispred ogledala u novogodišnjem outfitu koji se sastojao od ultra kratkog topića ispod kojeg se ne nosi grudnjak s kojim je pokazala dio trbuha te ružičastih hlača od satena s visokim strukom. Obula je crne salonke, a fotografija, pored kojem je svima čestitala Novu godinu, izazvala je brojne oduševljene reakcije.

Njezin je istančani modni ukus došao s godinama pa sada na njezin račun dolaze samo najljepši komplimenti. 'U šali znam reći da idem u mamin ormar u šoping, ali vrlo sam sretna što se taj 'ormar' proširio na pregled životnih iskustva dvije žene. Kako ljepota proizlazi iz nutrine tako s majkom više prolazim kroz garderobu koju nosimo duboko u sebi i sretna sam što mogu s njom dijeliti, primati i promatrati što je žena danas i kakvu sliku o sebi daje. Garderoba je tu tek vanjska obloga', ispričala je Maja Lena ranije za Story.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX