elegantna dama

Maja Lena Lopatny na svečanom otvorenju makarskog hotela ukrala je sve poglede u zanimljivoj toaleti

03.07.2022 u 17:19

Bionic
Reading

Makarska je ovog vikenda bila centar dobre zabave. Više od 300 uzvanika uživalo je u svečanom otvorenju najvećeg hotela ondje, a među uzvanicma je bila i kćer naše glumačke dive Mije Begović

Zadnji put je Maja Lena Lopatny u javnosti viđena na komemoraciji za svog pokojnog oca, vaterpoliste i poduzetnika Ronalda Lopatnyja s kojim se u suzama oprostila putem emotivnog pisma. Sad je bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica plijenila pažnju u Makarskoj.

Za tu prigodu je odabrala svilenkastu bluzu cvjetnog uzorka sa zvonastim rukavima i dugu lepršavu svilenu suknju. S besprijekornom šminkom, clutch torbicom i sandalama visokih potpetica upotpunila je cijelokupni izgled. Obožavatelji ni ovog puta nisu ostali ravnodušni pa su joj tepali da je 'zgodnica najljepša', 'Maja Lena mala sirena', 'divna' i slično.

Podsjetimo, Maja Lena je svojedobno bila često viđeno lice na eventima, no od kad se preselila u Dalmaciju i zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, povukla se iz javnosti i živi drugačijim životom. Ranije su joj zamjerali da se ne odjeva niti izgleda u skladu sa svojim godinama, no to se s godinama itekako promijenilo. Sada mnogi smatraju da nikada nije bila ljepša, a njezin modni izričaj postao je puno profinjeniji i savršeno joj pristaje.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX