ženstvenost i elegancija

Od crvenokose djevojčice do zavodljive dame: Maja Lena Lopatny privlači pažnju zanimljivim izdanjima

11.10.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Marketinška stručnjakinja, kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja jedna je od onih sretnica koja, zahvaljujući poslu, većinu godine provodi na moru. Prije nekoliko dana pokazala je kako uživa u babljem ljetu, a sada i elegantno crno bijelo izdanje

Nekadašnja vrlo uspješna studentica novinarstva bila je rado viđena gošća na raznih domaćim eventima, no godinama živi mirnijim životom i sudeći orema fotografijama s kojima se tu i tamo javi svojim pratiteljima a Instagramu, uživa punim plućima.

Maja Lena Lopatny nekad je furala natapiranu kosu i pretjerivala s odjećom i šminkom, a sad ne postoje nikakve zamjerke, jer zaista izgleda fantastično i u skladu sa svojim godinama. Zadnjom objavom privukla je pažnju selfijem u crno bijelom outfitu.

Još prije koji dan se javila ploveći po moru pozirajući u bijeloj negliže haljini pokazujući preplanulu put i vitke noge kada je pobrala samo najljepše komentare. Podsjetimo, Proteklih nekoliko godina Maja Lena gradi uspješnu karijeru u turizmu. Odluka za to je, kazala je ranije, došla kao prirodni slijed njezinih interesa i usavršavanja kroz vrijeme. Trenutno živim na relaciji Zagreb - istarski Novigrad uz stalnu prisutnost na Korčuli.

  • +4
Maja Lena Lopatny Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX