ISPROBALA CARMEN

Šljokičasta suknja i iznad 50? Nosite je s udobnim pletivom za najcool look ove jeseni

14.12.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Za zaljubljenice u modu, ime Carmen Gimeno, plus age modne influencerice iz Španjolske dobro je poznato

Ova modna odlikašica samo niže genijalna modna izdanja jedno za drugim.

Sjedokosa influencerica ponovno nas je oduševila efektnim spojem koji bismo odmah i sami isprobali.

Inovativna Španjolka modu ima u malom prstu, te uspješno kombinira i odjeću svima pristupačnih brendova poput H&M-a, Zare, Manga...

Kako je istaknula u jednom ranijem intervjuu, njezina garderoba je prepuna komada koji se uklapaju u njezin budžet, a priznala je da je i sama iznenađena svojim velikim uspjehom u svijetu mode.

Sivu boju mnoge zaljubljenice u modu smatraju 'novom crnom', pa je i Carmen posegnula za omiljenom neutralnom nijansom koju je bez greške iskombinirala s dominantnom crvenom kreiravši genijalan stajling savršen za jesensko-zimske mjesece.

  • +34
Džemperi s povišenim ovratnikom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ukoliko ste uvjereni kako su šljokice rezervirane samo za blagdanske partyje ili večernje izlaske, kreativna Španjolka odlično ih je isfurala i u dnevnoj kombinaciji koja izgleda fantastično.

STREET STYLE FAVORIT

Bijeli kaputi opčinili modne ovisnice sa zagrebačke špice, a evo kako ih nose

Pogledaj galeriju

Carmen je i ovaj put dokazala zašto je jedna od najpopularnijih pedeset plus influencerica spojivši udobnu sivu dolčevitu s pomalo neočekivanim komadom: crvenom šljokičastom suknjom i to s potpisom i Hrvaticama omiljenog španjolskog brenda Zara.

Pleteni komadi poput džempera, kardigana, vesti ili dolčevita i ove su sezone veliki hit, pa ukoliko planirati uskoro u pohode po online ili 'klasičnim' trgovinama nećete pogriješiti ako investirate u takav udoban i topao odjevni predmet budući da nas prema prognozi čekaju sve hladniji dani.

Sivi kaput klasičnog kroja i kožna Guccijeva torba nadogradili su ovu modnu kombinaciju, a modna ikona sa srebrom u kosi, ovaj je stajling za koji je dobila samo niz komplimenata zaokružila trendi visokim čizmama na vezanje.