francuski chic za svaki dan

Sienna Miller pokazala je sjajan modni ulov: Ovaj kaput idealna je alternativa klasičnim tamnim kaputima

13.12.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Teško da i jedna odjevni predmet zimi može zasjeniti dobar kaput. Posebno su na cijeni klasični modeli koje je lako kombinirati sa svakodnevnom garderobom. No, ako ste se ipak zasitili klasike u obliku crnih i tamnoplavih kaputa, model kakav fura Sienna Miller pravo je stilsko osvježenje

Prije nego li je francuski brend Sézane otvorio svoju prvu londonsku trgovinu Britanci često putovali u Pariz kako bi se počastili nekom od poželjnih modnih poslastica. Nema sumnje, ovaj igh street brend itekako prati pompa. Danas ova moćna robna marka omiljena je zbog svog klasičnog, pariškog dizajna i fokusa na kvalitetne tkanine, s impresivnim klubom obožavatelja slavnih, uključujući princezu od Walesa, Siennu Miller i Selenu Gomez.

Sienna Miller, koju nerijetko prozivaju kraljicom boho stila i koja redovito oduševljava svojim modnim odabirima, često poseže za Sézaneu komadima kada priželjkuje klasične komade s pomakom - ljeti je nosila traper hlača, a dugogodišnja je obožavateljica i prekrasnog pletiva s francuskim potpisom.

Ovog je tjedna u New Yorku nosila nevjerojatan kaput gingham uzorka. Kada nastupe zimske temperature oversized kaputi itekako su dobrodošli u ormaru jer njihov kroj dopušta dodavanje mnogo slojeva ispod. Seinna je pronašla doista upečatljiv komad s jednim je od najprepoznatljivijih uzoraka. Kaput osvaja dugoj siluetom, neodoljivo podsjećajući na klasičan baloner. Mali detalji dizajna čine ovaj Sézane artikle tako upečatljivim - prekrasni gumbi, široki remen i preveliki ovratnik daju mu dojam luksuza.

Uz to, uzorka crno-bijelih kvadratića je vrlo klasičan, no ipak znatno zanimljiviji od uobičajenog tamnoplavog ili crnog vunenog kaputa. Lagan je za kombiniranje, a omogućuje da i najjednostavnija kombinacija djeluje živopisno. Kaput Marc pravi je modni saveznik za duge, hladne zimske dane.

Sienna je kaput stavila u fokus stajlinga te ga je nosila vezanog remenom u struku ako se ne bi vidjelo što nosi ispod. Što se dodataka tiče, držala se jednostavnog, ali elegantnog, sa sjajnim crnim kožnim čizmama do koljena i malom crnom torbicom s kratkom ručkom za nošenje u ruci.

  • +12
Kaputi s uzorkom riblje kosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije