HUGH JE REKAO 'NE'

Slavne ljepotice u šoku: odbio ih Playboy!

12.09.2012 u 06:00

Bionic
Reading

Iako nam se čini da svaka šuša skladna tijela i bujnih oblina može naći svoje mjesto pod blicevima Playboyevih fotića, ovih šest poznatih dama to negiraju

Hugh Hefner veliki je ljubitelj ljepotica koje voli viđati u svom zagrljaju i krevetu, ali i u svom legendarnom Playboyu. Još ako su slavne, samo nebo im je granica. No u sljedećih šest slučajeva ni slava ni bujne obline nisu pomogle.

Kate Gosselin

Jedno od najgorih odbijanja u životu Kate je doživjela od Hugha Hefnera. Kada ga je pitala da li može ukrasiti naslovnicu Playboya, Hef joj je rekao: 'Ne, ne!', dodavši kako mu uopće nije jasno čime je zaslužila nastup u 'Plesu sa zvijezdama'. 'Ne mislim da je ona poznata', objasnio je cipelicu Hugh.

Audrina Patridge

Glumica i televizijsko lice Audrina Patridge bila je očajna kada su joj fotografije na kojima je u toplesu 'slučajno' procurile na internet. Ispostavilo se da je u 19. godini angažirala fotografa da je slika razgolićenu, ne bi li fotke poslala Playboyu, ali oni ih nisu htjeli objaviti.

Kelly Osbourne

Kelly je 2006. pokazala želju da za skidanjem pred Playboyevim fotićem, ali je rekla da bi njenim grudima bilo potrebno malo obrade. Hugh Hefner je brzo uzvratio: 'Nema šanse, za takvo što mi ne koristimo Photoshop.'

Bridget Marquardt

Bridget je kao jedna od djevojaka Hugha Hefnera nastupila u TV-seriji 'The Girls Next Door', ali nije našla mjesto u 'Playboyu'. Poslije nekoliko bezuspješnih test snimanja, odbili su je, a utješna nagrada je bilo Hugheovo reality carstvo žena.

Britney Spears

Britney nisu baš odbili, ali je stavljena na 'pauzu' dok se ne prestane ponašati čudno. 'Hef je rekao da bi bio više nego sretan da ima Britney u magazinu, ali tek kada se vrati na pravi put', rekli su iz Playboya.

t.A.T.u.

Članice ruskog benda t.A.T.u. jako su se željele fotkati za Playboy kada napune 18 godina, ali urednici njemačkog i američkog izdanja nisu dijelili njihove želje.

Shirley Jones

Glumica Shirley Jones možda ima 75 godina, ali to je nije zaustavilo da pozira za seksi probne fotografije u kojima su u prvom planu njene noge i dekolte. Hefner je odbio slike jer je očekivao više golotinje. No ako vam je u 75. godini najveća uvreda koju vam Hugh Hefner može uputiti ta da se trebate više skinuti, onda ste u svakom slučaju na dobitku.