hortenzija je hit

Slavne ljepotice osvojio modni uzorak kakav rijetko viđamo

14.06.2017 u 13:51

Bionic
Reading

Iako su prugice i gingham preplavili ulice, ovaj je modni uzorak novi hit među trendsetericama. Modna kuća Dolce & Gabbana cijelu je kolekciju posvetila aktualnom cvijetu - hortenziji - koja se nalazi na apsolutno svakom odjevnom komadu, a slavne su se ljepotice već prošetale u svojim omiljenim krpicama talijanskog dvojca

Haljine s cvjetnim uzorkom svakog su proljeća must have, a gotovo da i ne postoji žena koja u ormaru nema barem jedan odjevni komad s motivom cvijeća, no talijanski dvojac Dolce & Gabbana ove je sezone pripremio pravu modnu poslasticu za sve ljubiteljice šarenih cvjetnih krpica.

Otkad je luksuzna modna kuća predstavila svoju najnoviju kolekciju s motivom hortenzije, trendseterice su poludjele za baš svakim komadom koji su osmislili Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Haljina s motivom hortenzije postala je omiljeni odjevni komad slavnih ljepotica Kendall Jenner, Mirande Kerr, Sofije Vergare i brojnih drugih. Iako sve s potpisom Dolce & Gabbane nikada ne prođe nezapaženo, ovoga je puta dizajnerski dvojac nadmašio sebe same.

  • +2
Slavne ljepotice u haljinama s istim uzorkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kolekcija posvećena hortenzijama sastoji se od lepršavih i elegantnih haljina, kombinezona, svilenih suknji, majica, bluza, kupaćih kostima, cipela i pregršt modnih dodataka koji vjerno prate prepoznatljiv potpis modnog dvojca.

Popularnost koju je izazvala kolekcija toliko je velika da je samo pitanje vremena kada će i high street brendovi uklopiti motiv hortenzije u svoje cjenovno pristupačnije kolekcije.

  • +23
Dolce & Gabbana SS 2017. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na 10. godišnjici šampanjca Veuve Clicquot slavna manekenka Kendall Jenner pojavila se od glave do pete odjevena u trendi cvjetni uzorak talijanske modne kuće. Bijele čizmice Stuarta Weitzmana uskladila je s haljinicom spuštenih ramena i torbom ukrašenom maramom.

Svoju je haljinicu s uzorkom hortenzije prošetala i manekenka Miranda Kerr. Klasična bijela haljina kratkih rukava s motivom hortenzije košta paprenih 10.700 kuna (1.450 €), a lijepa Victorijina anđelica u njoj izgleda kao milijun dolara.

Ni atraktivna glumica Sofia Vergara nije mogla odoljeti vrućem ljetnom komadu. Zvijezda 'Moderne obitelji' odlučila se za pencil haljinu spuštenih ramena, u kojoj je naglasila svoje raskošne obline.

Trendi uzorak pokorio je i kraljevske dvore. Unuka monaškog princa Rainera III i glumice Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, zablistala je poput prave dame u zelenoj midi haljini sirena kroja i nježnoružičastoj torbici, također s potpisom Dolce & Gabbane, koja se slaže s cvjetnim motivom na haljini.

Brojne poznate trendseterice već su ugrabile svoj omiljeni ovosezonski hit komad, a jedna od njih je i poznata ljepotica s Instagrama, Lana Scolaro, koja je odabrala kratke hlače i bijelu bluzu s upečatljivom kragnom istog uzorka.

Who wants to take a walk in the park with me 🍃🌿 #DGOrtensia 🕊 @dolcegabbana

Objavu dijeli Lana Scolaro (@lanascolaro)