TKO BI IM ODOLIO?

Slavni modni dvojac dizajnira aparate koje će svi poželjeti

19.04.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Talijanska modna kuća Dolce & Gabbana predstavila je dizajnersku liniju malih kućanskih aparata osebujnog izgleda. Šareni aparati oslikani su prepoznatljivim sicilijanskim motivima, a kolekcija nosi ime 'Moja ljubav je Sicilija', prema južnom dijelu Italije iz kojega potječe dizajnerski dvojac

Iako bi svaka žena voljela nositi dizajnerske krpice, većina si ipak ne može priuštiti torbicu koja košta 10.000 kuna. No možda se uskoro ukaže prilika da si priuštimo poneki dizajnerski komad, no nije riječ ni o odjeći ni o modnim dodacima. Modna kuća Dolce & Gabbana udružila je snage s talijanskom tvrtkom Smeg, koja se bavi prodajom bijele tehnike, kako bi dizajnirali posebnu liniju malih kućanskih aparata.

Kolekcija nosi ime 'Sicily Is My Love', što u prijevodu znači 'Moja ljubav je Sicilija', čime je dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana odao počast voljenom jugu Italije s kojeg obojica potječu.

U izjavi talijanske modne kuće stoji da će dizajnerska linija kućanskih aparata biti oslikana tako da predstavlja sicilijanski folklor te će biti ukrašena prepoznatljivim motivima tog podneblja, poput limuna, naranči, bodljikave kruške i akantusova lišća.

Now you can accessorize in the kitchen! With Dolce & Gabbana! 😍😍😍

Objavu dijeli Los Angeles Real Estate Expert (@jennyohomes)

Dizajnerskom dvojcu ovo nije prva suradnja s tvrtkom Smeg. Prema njihovoj službenoj internetskoj stranici, prošle godine dizajnirali su 100 ručno oslikanih hladnjaka za milanski salon namještaja Il Salone Del Mobile.

Kao i najnovija linija kućanskih aparata, hladnjaci su izgledali senzacionalno i potpuno drugačije od bilo čega na tržištu. No baš poput svega što izađe iz tvornice originalnosti Dolce & Gabbane, jedan takav hladnjak prodavao se po paprenoj cijeni od 238.000 kuna ($34.000).

Iako još uvijek nisu poznate cijene malih kućanskih aparata, nadamo se da će biti puno niže od one za hladnjak iz prošlogodišnje linije, a i obzirom na to da je riječ o malim aparatima, vjerujemo da će i koštati razmjerno manje.

Kolekcija se na policama očekuje u listopadu, stoga razmišljate li o kupnji šarenog tostera ili miksera s potpisom Dolce & Gabbane, počnite odvajati novac na stranu.

Zavirite u našu galeriju kako biste vidjeli kolekciju malih kućanskih aparata dvojca Dolce & Gabbana. 

  • +3
Dolce & Gabbana - kućanski aparati Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia