atraktivna kolumbijka

Sofia Vergara odlučila pokazati raskošni dekolte

29.04.2017 u 19:04

Bionic
Reading

Najpoznatija Kolumbijka na svijetu, a ujedno i najbolje plaćena televizijska glumica, atraktivna Sofia Vergara vjerna je istim modnim odabirima već godinama. Za pojavljivanja na crvenom tepihu najčešće bira haljine sirena kroja, dok je dnevni look rezerviran za uske traperice i platforma cipele. Stoga je romantična lepršava haljina u kojoj se nedavno pojavila, bila pravo iznenađenje

Lijepoj glumici često zamjeraju da je modno nezanimljiva. U dnevnim izlascima najčešće je se može vidjeti u uskim trapericama uz koje redovito nosi platforma cipele kakve su odavno izišle iz mode. No atraktivna Kolumbijka ne želi ih se odreći ni pod koju cijenu.

'Uvijek sam u visokim petama, to je moja uniforma', rekla je lijepa glumica prošle godine u razgovoru za američki In Style.

Ovih dana snimljena je na losanđeleskim ulicama u proljetnom romantičnom stajlingu, haljini prljavo roza nijanse s cvjetnim printom i dubokim dekolteom koji je naglasio raskošne adute atraktivne glumice.

Uz lepršavu haljinu koju potpisuje brend Zimmermann, glumica je nosila sandale u smeđoj nijansi s prepoznatljivim rupičastim dizajnom koji potpisuje Alaia, a isti je potpis imala i njezina predimenzionirana torba u nude nijansi.

Zvijezdi hit serije 'Moderna obitelj' Sofiji Vergari modni kritičari nerijetko zamjeraju što nosi haljine vrlo sličnog kroja. No ona se požalila da puno haljina izgleda spektakularno na manekenkama, ali ne i na njoj, budući da su rađene za visoke žene s malim grudima.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sophia Loren nikad nije bila rob mode. Ona zna u čemu dobro izgleda i uvijek je jako glamurozna i sređena. Odijeva se u skladu s tipom svog tijela, što je i meni jako važno. Ljudi nekad tvitaju: 'Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti sirena haljine?' E pa zato što to izgleda dobro na meni. Nabolje pridržava moje grudi. Puno je haljina koje izgledaju spektakularno na manekenki, ali ja ih ne mogu nositi. Zato nosim ono što mi dobro stoji', kaže Vergara koja ne krije da za glamurozna događanja najradije nosi haljine talijanskih dizajnera.

'Biram kreacije talijanskih dizajnera jer oni više misle na žene koje su seksi i imaju obline i to mi se sviđa. Uvijek prvo gledam haljine kod Cavallija i Dolce & Gabbane. Ponekad me odijevaju zaista sjajni dizajneri, ali ta je odjeća ipak namijenjena curama koje su više od mene i s puno manjim grudima. Takvu odjeću moram prepravljati pa kad ne želim komplicirati stvari, odaberem odjeću za koju odmah znam da će mi pristajati', kaže Vergara.