ČISTA ELEGANCIJA

Slavne ljepotice oduševljavaju u bijelom

16.09.2015 u 21:05

Slavne ljepotice u bijelom

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bijela boja više nije rezervirana samo za vjenčanja. Već neko vrijeme su stylinzi u ovoj boji veliki modni hit što itekako znaju mnoge slavne pomodarke

Nema ništa elegantnije od bijele haljine, složit će se modni znalci, a showbizzerice poput zvijezde 'Pravog detektiva' Rachel McAdams, Belle Thorne, manekenke Alessandre Ambrosio, španjolske glumačke dive ili mlade glumice Dakote Johnson vrlo rado za crveni tepih biraju kreacije u bijeloj boji.

Lijepa Alessandra plijenila je pozornost u seksi bijeloj haljini zanimljiva kroja s prorezima kojom je lijepo naglasila preplanulu put i besprijekorno vitku liniju, dok je glumica Rachel McAdams nosila ženstvenu kreaciju ukrašenu čipkom.

Penelope Cruz koja svojim osjećajem za modu iznova oduševljava pojavila se na filmskom festivalu u Torontu u jednostavnoj haljini bez naramenica u bijeloj boji u kojoj je ostavila sve bez daha.

Dakota je također odabrala bijelu haljinu s potpisom Balenciage za premijeru filma 'Black Mass' koji ovih dana promovira s kolegom Johnnyjem Deppom. Ovu nježnu kreaciju upotpunila je srebrnim sandalama i odličnim modnim detaljem - crvenim ružem.