'it' haljina

Slavna plavuša ponovno osvaja modnom kombinacijom: Ovaj model haljine doista laska ženskoj figuri

14.05.2021 u 19:42

Bionic
Reading

Britanska voditeljica Amanda Holden gdje god se pojavi pažnju privlači odličnim modnim kombinacijama. Uspješno kombinira dizajnerske modne komade s odjećom iz popularnih high street dućana, a ovoga pažnju je privukla odličnom haljinom koja laska ženskoj figuri

Odjevena u haljinu na točkice britanska voditeljica prošetala se nakon posla londonskim ulicama i zaradila još jednu čistu modnu peticu. Bež košulja haljina s crnim točkicama ukrašena zanimljivim remenom od istog materijala u struku jedan je od onih modela koji doista laska ženskoj figuri i pristaje baš svakome.

Uži gornji dio s kratkim rukavima, naglašen struk, te odličan A-kroj koji joj daje volumen u donjem dijelu – ova haljina ima sve odlike savršene dnevne haljine. Retro, a opet glamurozna haljina brenda Forever Unique prodaje se po cijeni od nešto manjoj od 700 kuna te odlično skriva nedostatke i predstavlja jedan od onih savršenih modela koji svaka žena mora imati u ormaru.

  • +2
Amanda Holden Izvor: Pixsell / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elegantni izgled 50-godišnja radijska voditeljica i članica žirija 'Britain's Got Talent' upotpunila je lakiranim kožnim cipelama visokih potpetica s potpisom Christiana Louboutina te trendi ručnom torbicom. Stajling je zaokružila bezvremenskim crnim sunčanim naočalama mačkastih okvira te zlatnim nakitom.