LASKA FIGURI

Lijepa voditeljica ima haljinu koju bi svaka žena ovog proljeća trebala posjedovati

03.03.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Britanska voditeljica Amanda Holden uživa u modnim eksperimentima i, baš poput svoje kolegice Ashley Roberts s Global Radija, rado nosi upečatljive i odvažne modne kombinacije, a uglavnom se oslanja na praktične i chic modne klasike koje vrlo lako uklapa u svaki stajling, kao što je primjerice ova cvjetna haljina na preklop koju bi svaka žena trebala imati u ormaru

Cvijeće je oduvijek bilo i ostalo simbol proljeća, kako u prirodi, tako i u modnom svijetu. Možda cvjetni uzorak nije najoriginalniji proljetni trend, ali je zasigurno najdugovječniji i njime ne možete pogriješiti. Ovaj efektni uzorak u trenu podiže i najjednostavniji stajling, stoga cvjetnu haljinu obavezno morate pospremiti u svoj ormar.

Dolaskom toplijih dana Amanda Holden je brže-bolje posegnula u ormar za razigranom cvjetnom haljinom, idealnom za proljetne mjesece koji spremno čekaju iza ugla. Plavokosa Britanka redovito plijeni poglede na londonskim ulicama, a sigurni smo kako je na račun ovog veselog stajlinga toga dana zasigurno zaradila hrpu komplimenata.

  • +7
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holden se odlučila za midi haljinu asimetričnog kroja i sitnog cvjetnog printa u pastelnim tonovima s potpisom dizajnerice Melisse Odabash, uskladivši je s nježnoljubičastim kaputom, ružičastom crossbody torbicom i nude sandalama na petu.

Razlog više da odaberete sličnu haljinu je taj što haljine na preklop laskaju baš svakoj figuri. Takozvana wrap haljina danas slovi za bezvremenski klasik i simbol elegancije, a žene diljem svijeta obožavaju je zato što savršeno ističe ženske atribute i uspješno skriva nedostatke. Ova haljina odlično će vam pristajati čak i ako ste nabacili koji kilogram viška, zbog čega ne čudi velik interes modnih kupaca za taj model.