Shania Twain

Slavna pjevačica priznala: 'Odustala sam od borbe protiv starenja, to je bitka koja se ne može dobiti'

10.03.2020 u 17:55

Bionic
Reading

Pjevačica Shania Twain prestala se 'boriti protiv starenja', izjavila je u jednom intervjuu, jer je ta bitka počela zauzimati previše prostora u njenom životu koji je mogla bolje iskoristiti, zaključila je.

Pjevačica ima 54 godine i prema vlastitom priznanju i sama je godinama robovala nametnutom imperativu vječne mladosti i ljepote, no shvatila je da to nema smisla. 'Za mene osobno, a sigurna sam da je za svakoga različito, naučila sam s vremenom izaći iz bitaka koje znam da ne mogu dobiti. Mislim, svi znamo da je starenje bitka koju ne možemo dobiti' kazala je Shania Twain tijekom gostovanje u podcastu LadyGang podcast. 'Ta bitka i fokus i energija koju traži, oduzimaju previše prostora, u mom životu, moj emocionalnom i mentalnom stanju. Trebam pisati pjesme' kazala je Twain dodavši da će radije vrijeme provoditi 'sanjareći o pjesmama i drugim stvarima koje želim napraviti, nego bivajući zabrinuta zbog svog izgleda'.

'Želim maštati i uživati u onome što imam i želim zaboraviti na stvari na koje ne mogu utjecati, koje ne mogu promijeniti ili imati. Vjerujem da je gubitak vremena i energije briga oko toga da se pokuša usporiti proces starenja. Bit ću sretna budem li zdrava, a sada sam naučila prihvatiti svoj izgled, sa i bez odjeće' kazala je Twain.

Shania je dodala da je naučila mnoge stvari o sebi samoj nakon iscrpljujuće bitke s Lajmskom bolešću koju je dobila od krpelja 2003. godine. Kasnije je morala proći i operaciju grla jer joj je zbog bolesti stradao i glas. Mislila je da više nikada neće moći pjevati. 'Bilo je strašno, mislila sam da nemam izbora nego prihvatiti stvari kakve jesu - da više nikada neću moći pjevati' kazala je.

Ipak uspjela se oporaviti i vratila se na scenu 2017. godine, ali glas joj je sada nešto drugačiji, hrapaviji. Kazala je da se pomirila s novim glasom, da je svjesna da neće više nikada vratiti stari glas, ali da je 'novi glas seksi'.