EVA MENDES

Ne boji se starenja: Ponosna sam što ću uskoro proslaviti 46. rođendan

24.02.2020 u 20:44

Bionic
Reading

Eva Mendes, prelijepa glumica kubanskih korijena koja s glumcem Ryanom Goslingom ima dvije kćeri, po mnogima je jedna od najljepših dama u Hollywoodu

Atraktivnu glumicu koja oduševljava svojom klasičnom ljepotom i zanosnom figurom, nedavno je zatekao komentar jednog hejtera koji joj je poručio kako se vidi da je ostarjela.

'Ne mislim kako je to bio zlonamjeran komentar, no još je opasnije to što nije bio takav jer je u današnjem društvu uvriježeno kako je starenje nešto čega bismo se trebali sramiti ili bojati', rekla je Eva koja će 5. ožujka proslaviti 46. rođendan.

Dodala je i kako misli kako je zastarjelo mišljenje kako se žene ne pita za godine.

'Rado ću vam odgovoriti koliko imam godina. Uskoro ću napuniti 46 godina i to me pomalo šokira. Ali ponosna sam na to. Htjela sam se reci nešto toj osobi... Osjećala sam da joj trebam objasniti da mislim da to nije bilo zlonamjerno, a da ona misli da me uvrijedila', nastavila je glumica koja se povukla iz svijeta showbizza te se fokusirala na obitelj, ali i svoju modnu liniju.

  • +5
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Focus FeaturesCollect / Everett / Profimedia

Na Instagramu je latino ljepotica pomela hejtera kojem je zahvalila što je podsjeća da je 'još uvijek ovdje'.

Objasnila je i kako se ona ne osjeća kao da ima 46 godina već da ima iza sebe 46 godina životnog iskustva. 

'To me čini jakom', poručila je Eva koja je Ryana upoznala 2011. godine na setu filma 'Grijesi očeva' i od tad su nerazdvojni.