NA SNIMANJU FILMA

Neprepoznatljiv snagator: Sylvester Stallone ne prestaje šokirati izgledom

14.02.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Holivudski snagator nedavno je sve iznenadio svojim izgledom, kada je jasno dao do znanja da više ne namjerava odlaziti na kozmetičke tretmane kako bi zaustavio vrijeme i starenje. Pokazao je tada kako izgleda, a sada svega nekoliko tjedana nakon Sylvester Stallone ponovno šokira javnost

Nagužvano lice, šavovi na nosu, duga sijeda brada i neuredna garderoba novi su izgled Sylvestera Stallonea. Njegove najnovije fotografije obišle su svijet i mnoge zbunile.

Novi look je ipak samo za potrebe snimanja novog filma u kojem tumači ulogu superheroja u znanstveno fantastičnoj drami 'Samaritan'.

Kadrove sa seta paparazzi fotografi uspjeli su snimiti iz udaljenosti, a tada je djelić novog izgleda poznatog snagatora došao do izražaja.

Sylvester Stallone Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

73-godišnji Stallone novi film snima na setu u Atlanti, a filmska pratnja mu je mladi glumac Javon Wanna Walton, koji se od malena bavi sportom i borilačkim aktivnostima.

Javon ne krije uzbuđenje što snima s legendarnim Rockyjem, kako od milja zovu Stallonea zbog jedne od njegovih najpoznatijih uloga u karijeri.