MODNA OAZA

Slavna ljepotica pokazala što sve krije unutrašnjost njezina ormara

22.12.2017 u 18:38

Bionic
Reading

Svoj stan u srcu Manhattana 21-godišnja manekenka Taylor Hill uredila je po posljednjim trendovima, a jednu je sobu pretvorila u san svake žene – walk in ormar koji krije gomilu dizajnerskih krpica na koje će malo tko ostati ravnodušan

Svoju je manekensku karijeru započela već u dobi od 14, a vrlo brzo postala je i glavna zvijezda svih vodećih modnih događanja diljem svijeta. Taylor Hill posljednje dvije godine ponosna je članica neslužbenog kluba najljepših žena svijeta, Viktorijinih anđelica. 

Upravo zahvaljujući svemu tome ostvarila je prvu veliku zaradu, što joj je, između ostalog, osiguralo današnji stan u New Yorku, u kvartu Soho. 

  • +7
Taylor Hill Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za američki časopis Vogue otvorila je vrata svoga doma te pokazala posebnu prostoriju u njemu - svoj veliki djevojački ormar koji krije razna iznenađenja. 

U gotovo četverominutnom videu pokazala je što se sve krije u njezinoj garderobi i koje dizajnere preferira te čega se iz svog ormara nikada ne bi odrekla.

Na samom početku priznala je kako nije uvijek sve tako uredno i pregledno kao na dan snimanja, a potom se bacila na rezime najposebnijih komada. Izvadila je, između ostalog, klasični crni kaput švedskog brenda Acne.

'Ovo je jedan od mojih najdražih kaputa koji imam i nikada ga se neću odreći', rekla je vrckasta Taylor, a potom otkrila kako je potajno luda za predimenzioniranim džemperima te da je u mladosti uglavnom nosila crninu, a tek se nedavno okuražila te isprobala i ostale boje. 

Svoju veliku garderobu organizirala je u nekoliko faza. Jednu stranu rezervirala je za viseću policu na kojoj drži jakne, kapute i sakoe, iznad koji se nalazi bogata kolekcija dizajnerskih torbica. Kao najdražu izdvojila je svijetloplavu Chanelovu klasičnu torbicu. 

  • +12
Taylor Hill snimila katalog za Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo je ljubav mog života. Ovu vintage Chanelovu torbicu jednostavno obožavam. Nosim je uz gotovo sve jer se dobro uklapa u razne stilove. 

Druga strana ormara rezervirana je za modne dodatke, kao što su naočale, šeširi i cipele, kojih ima u izobilju. 

Mlada manekenka pokazala je pritom i kako kupuje vrlo razumno, nevezano je li u pitanju dizajnerski primjerak ili jeftinija verzija. Između velikog broja naočala raznih modela, kao jedne od omiljenih odabrala je upravo one koje je platila tek sedam kuna na buvljaku. Cijeli videointervju možete pogledati u nastavku. 

Autor: Youtube