I ONA BI NOSILA KRILA

Samo na Instagramu: I Ashley Graham postala Viktorijina anđelica

20.11.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Prošetati modnom pistom u donjem rublju s potpisom najpoznatijeg brenda Victoria's Secret san je mnogih djevojaka, pa tako i najpoznatije plus size ljepotice na svijetu. Budući da, iako se nadala, već drugu godinu nije dobila poziv da i ona bude njihovo zaštitno lice, ove godine na pisti u Šangaju, Ashley Graham ispunila si je taj san, pa makar i fotomontažom

Ona je najpoznatiji plus size model na svijetu, poznata po tome što svojim postupcima, objavama na društvenim mrežama i isticanjem oblina ohrabruje žene da prihvate svoje tijelo i budu ponosne na njega, a sada je prošetala i modnom pistom kao najpoznatiji anđeo - onaj za Victoria's Secret.

Got my wings! 🦋💐🌈😜 .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ipak, pistom je 'prošetala' samo u fotomontaži koju je napravila s najpoznatijim krilima, napisala 'Dobila sam svoja krila' i uz nju stavila hashtag 'bujna bedra spašavaju živote'. 30-godišnja Ashley Graham iskoristila je fotografiju snimljenu zaista na modnoj pisti, ali za donje rublje za punije žene - Addition Elle, koju je nosila prošle godine, a ne na posljednjoj modnoj reviji najpoznatijeg svjetskog brenda za donje rublje - Victoria's Secret - održanu ovih dana u Šangaju.

Nažalost po plus size ljepoticu, Victoria's Secret još uvijek nema namjeru angažirati manekenke s oblinama, a Ashley Graham to, čini se, itekako smeta. Već je prošle godine glasno i jasno rekla kako bi rado prihvatila njihovu pozivnicu da nosi njihovu reviju, a sada ih je i ovako prozvala.

  • +8
Ashley Graham u donjem rublju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da je Ashley prvi plus-size model koji je dobio priliku zasjati na naslovnici slavnog Sports Illustrateda, možda iduće godine prošeće, rame uz rame, s najpoznatijim mršavicama - Adrianom Limom, Karlie Kloss i ostalim Viktorijinim anđelicama.

  • +9
Victoria's Secret Show 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia