poput Carrie Bradshaw

Ormar Ane Rucner san je svake žene, pogledajte zašto

27.11.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Ženama ormar nikada ne može biti prevelik za sve krpice i cipele, a o 'walk-in' garderobi maštaju mnoge. Pogotovo je postao popularan devedesetih, kada je serija 'Seks i grad' bila na svom vrhuncu slave te kada je Carrie, odnosno Sarah Jessica Parker, globalno popularizirala koncept takvih ormara. Neke domaće poznate dame ga imaju, a posjeduje ga i violončelistica Ana Rucner te je pratiteljima na Instagramu odlučila pokazati gdje drži svoju odjeću

'Ne trebam dijamante, samo mi daj veliki ormar', rečenica je koje se mnogi dobro sjećaju. Omiljena Carrie iz 'Seksa i grada' kao da je pročitala misli i izrekla ono o čemu je mnogo žena potajno maštalo. Iako joj ormar nije bio dovoljno velik za sve njezine krpice i pećnica joj je služila kao spremište za pulover, njezin ormar postao je san mnogih.

I Ana Rucner poznata je kao ljubiteljica lijepih krpica. Glamurozni walk in closet u bijeloj boji, koji krije brojne zanimljive krpice, sredila je po svome guštu. Sve je u ormaru violončelistice složeno kao po špagi, a pogled na njega oduševio je njezine brojne pratitelje.

Violončelistica je izjavila da privatno voli nositi sportsku eleganciju, uz minimalnu šminku, dok se za nastupe odijeva u atraktivne modele brojnih domaćih dizajnera te ciljano kupuje.

'Imam stvarno puno cipela jer su one neizostavan i važan dio mojih nastupa, jednako kao i haljine. Volim lijepe i udobne talijanske cipele, a za nastupe su tu uvijek visoke potpetice. Cipele su definitivno moj fetiš', rekla je Rucner svojedobno za tportal.

  • +10
Ana Rucner Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL