MODNA KAMELEONKA

Lijepa glumica u istom danu zablistala u četiri različita stajlinga, idealna za proljeće

24.05.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Za glumicu Oliviju Munn ovaj je tjedan bio itekako radan. Lijepa glumica u New Yorku promovira drugu sezonu akcijske TV serije 'Six', gdje je gostovala u brojnim emisijama te je, logično, izazvala veliku pažnju paparazza koji su slavnu brinetu 'uhvatili' u čak četiri različita stajlinga u istom danu

Zvijezda kino-hitova 'X-Men' i 'Iron Man', Olivia Munn, u New York je stigla kako bi promovirala drugu sezonu popularne ratne serije 'Six' u kojoj igra Ginu Cline, pametnu i posvećenu CIA-inu agenticu čija je misija pronaći misterioznog vođu terorističke udruge po imenu Prince.

37-godišnja glumica nije uspjela proći nezamijećeno dok je šetala gradom u elegantnoj zelenoj satenskoj pidžami-odijelu efektnog tropskog uzorka s potpisom dizajnerice Adriane Iglesias. Trendi odijelo u stilu pidžame posljednjih je sezona bio itekako popularan među slavnim damama, kao i među domaćim zvijezdama, a Olivijina šarena varijanta idealna je za proljeće. Uz 'chic' odijelo, glumica je iskombinirala nježno ružičasti crop top s potpisom Josie Natori i šarene sandale na petu s potpisom brenda Loriblu.

  • +20
Olivia Munn Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Istog dana lijepa glumica je viđena u romantičnoj plavoj haljinici s 3D cvjetnim elementima od čipke uz koju je odabrala nešto svedenije sandale u bež i bijeloj boji. Slavna ljepotica imala je zakazano i gostovanje u emisiji 'Good Morning America' pa je brže bolje uskočila u treći outfit, trendi kombinezon s upečatljivim logo printom modne kuće Fendi.

Olivia Munn Out and About in NYC #NYC #OliviaMunn

Objavu dijeli Celebrity Leaked! (@celebs.leaks)

Istaknuti logo trenutno je veliki hit u svijetu mode, bez obzira bilo da se radi o predimenzioniranim kopčama i natpisima s prepoznatljivim logom kuće ili logo printom. Elegantni kombinezon, koji je zahvaljujući dubljem dekolteu otkrio crni čipkasti grudnjak, glumica je začinila crnim remenom u struku i seksi crvenim sandalama na petu s potpisom modne kuće Gianvito Rossi.

Nešto kasnije slavna ljepotica viđena je ispred njujorškog hotela u kojem je odsjela u lepršavoj maksi haljini tropskog printa koju krase romantični zvonoliki rukavi i veliki asimetrični volani u donjem dijelu. Ženstvenu haljinu s potpisom brenda Erdem, poznatog po haljinama cvjetnih printeva i motiva, lijepa brineta je upotpunila jednostavnim crvenim sandalama na petu s tankim naramenicama koje potpisuje brend Loriblu.