bezvremenski klasici

Slavna dizajnerica otkriva: Pet ključnih komada koje biste uvijek trebali imati u ormaru

16.04.2021 u 08:15

Bionic
Reading

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, međutim postoje određeni odjevni predmeti koji su čista klasika, bezvremeni i nosivi godinama. Judith Milgrom, dizajnerica koja stoj iza brenda Maje Paris otkriva pet ključnih komada koje bi svaka žena uvijek trebala imati u svom ormaru

Maje Paris, modni brend iza kojeg stoji dizajnerica Judith Milgrom osnovan je 1998. godine. Prepoznatljiv po elegantnim i gracioznim krojevima s dozom pariškog šika, odjeća ovog brenda haljine ovog brenda vrlo je ženstvena. Haljine Maje Paris voli i španjolska kraljica Letizia, posebice one lepršave, romantičnog stila i cvjetnog uzorka.

Kako navodi sama Judith Milgrom, brend predstavlja ženu koja voli modu, prati trendove, ali istovremeno voli kreirati vlastiti stil i naglasiti individualnost. Najnoviju kolekciju, koja je na granici umjetnosti i mode, predstavlja zajedno s francuskim Cobalto Studiom na obalama sunčane Ibize te otkriva stajling s kojim u slobodno vrijeme nikada ne možete pogriješiti: za dan kratke traper hlačice te nježna, pamučna bluza, dok za večer izbor pada na dugu kukičanu haljinu.

Nova kolekcija brenda Maje Paris biti će vrlo ženstvena i glamurozna, no s druge strane s elementima sportskog i ležernog stila. Kao nezaobilazne modne trendove ove sezone dizajnerica izdvaja različite kombinacije cvjetnih printeva, pastelne boje te kukičanu odjeću, piše Vogue.

Premda svaka sezona donosi svoje trendove, postoji neki modni komadi koji nikada ne izlaze iz mode, čisti klasici koje je dobro uvijek imati u ormaru.

5 komada koje trebate imati u ormaru

Prema riječima dizajnerice Judith Milgrom svaka žena bi trebala posjedovati ovih pet ključnih modnih komada i kombinirati ih s prolaznim trendovima.

Lijepu kratku haljinu

Dobro krojene traperice

Kožnu jaknu

Elegantnu pamučnu bluzu

Pulover od kašmira

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije