HIT KOMAD

Slavna brineta ima najpoželjniji kaput sezone koji su u svoje ormare pospremile sve vodeće trendseterice

25.02.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih trendseterica, koja svojim stajlinzima inspirira žene diljem svijeta, manekenka Emily Ratajkowski uvijek je odjevena u trendi komadi po posljednjoj modi. Lijepoj brineti, koja se proslavila na račun svojih bujnih oblina, baš nikad ne promaknu najnoviji trendovi, pa je tako nedavno u svoj ormar pospremila i hit kaput koji je proteklih tjedana preplavio ulice modnih metropola

Zanosna manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski, nije mogla proći neprimijećeno na ulicama Milana, gdje je upravo završio Tjedan mode. Slavna ljepotica, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, prošetala se centrom grada u društvu jedne od najplaćenijih manekenki današnjice, Belle Hadid.

Emily i Bella uputile su se na događanje modne kuće Prada, a slavna brineta je još jednom pokazala da modu ima u malom prstu. Skinny crne traperice i visoke bijele čizme na petu manekenka je začinila efektnim kožnim kaputom u boji kože s potpisom njemačke dizajnerice Dorothee Schumacher.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: @LucaSgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Žuta boja, predviđaju modni stručnjaci, ove će sezone biti must have, a trendseterice su u svoje stajlinge već uključile upravo ovu upečatljivu nijansu. Posebno popularan tijekom narednih tjedana bit će žuti kaput.

Iako nije za svaki ukus, oni koji je vole nositi kažu kako utječe i na raspoloženje pa ako tragate za kaputom u nekoj veseloj boji, nećete pogriješiti ako se odlučite baš za žutu.

Trendseterice diljem svijeta već su investirale u žuti kaput i u ovoj odvažnoj boji prošetale se gradom pa ukoliko ste željni unijeti živost u vašu garderobu, nećete pogriješiti ako primjerice all black ili stajling u zemljanim tonovima podignete kaputom u žutoj nijansi, a koja izvrsno pristaje i plavušama i brinetama.