U TRENU PODIŽU OUTFIT

Nemoguće ih je ne primijetiti: Zanosna brineta stajling začinila Zarinim čizmama koje će postati veliki proljetni hit

22.02.2020 u 11:39

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima, Emily Ratajkowski, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti dokaže zašto slovi za jednu od vodećih trendseterica današnjice. Atraktivna brineta nije mogla proći neprimijećeno na ulicama Milana gdje se trenutno odvija tjedan mode

Manekenka Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, iskoristila je svojih pet minuta slave i izgradila zavidnu karijeru u modnom svijetu. Osim što je vrhunski plaćena za snimanje editorijala i nošenje revija, slavna brineta plaćena je i za pojavljivanja na događanjima, a osmislila je i vlastiti brend kupaćih kostima Inamorata.

28-godišnja manekenka pridružila se modnoj kremi na Tjednu mode u Milanu, a ondje su je zapazili paparazzi koji imaju zadatak uslikati najbolje stajlinge s ove važne modne manifestacije.

Ratajkowski je Milanom prošetala u skupocjenom Tom Ford odijelu čija cijena iznosi oko 40.000 kuna. Elegantno crno odijelo slavna ljepotica je uskladila s popularnom pouch torbicom (18.000 kn) brenda Bottega Veneta, koja je u 2019. proglašena najtraženijim modnim komadom među trendsetericama.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Patrick G. / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, najupečatljiviji dio stajlinga bile su kožne dvobojne čizmice u kombinaciji žute i crne koje nose potpis popularnog španjolskog high street diva Zara i čija cijena iznosi 800 kuna, što se čini poprilično jeftino, nakon prethodno spomenutih dizajnerskih komada.

Efektne gležnjače dio su Zarine proljetne kolekcije koja je nedavno stigla na police, a modni stručnjaci im u narednim mjesecima predviđaju veliki uspjeh. Svake sezone Zara ima nekoliko aseva u rukavu koji postanu 'must have' trendseterica diljem svijeta, a ove čizme glase za hit proljeća 2020.

Ako ste u potrazi za novim čizmicama, balerinkama, mokasinkama ili sandalama, bacite oko na proljetne modele cipela koji su pristigli u trgovine.