POSEBNA NOĆ

Slavljeničko raspoloženje: Franka Batelić zablistala u izdanju u kakvom je se ne viđa često

15.05.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić sinoć je uživala na reviji eNVy rooma održanoj u Rimac Campusu, a stigla je odjevena u kratku suknju koju je sjajno uklopila u stil kakav inače njeguje

U impozantnom prostoru Rimac Campusa u utorak navečer održana je slavljenička revija dvojca eNVy room kojom su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević obilježili 20 godina svog brenda. Na slavlju su im se pridružili brojni prijatelji i suradnici, među kojima je i Franka Batelić koja s brendom surađuje već dugi niz godina.

Poznata je glazbenica za ovu priliku odjenula komad u kojem je ne viđamo često - minicu!

U smeđoj košulji naglašenih ramena i minici Franka je uveličala reviju dvojca, a šljokastom je minicom sjajno odgovorila slavljeničkom ozračju ove revije.

Iako je inače sklonija dugačkim haljinama i efektnim kombinezonima, ovaj je put Franka odlučila pokazati noge koje je vizualno izdužila pravim odabirom komada koji se sjajno slažu proporcijama.

Inače, Franku i eNVy room veže dugogodišnja suradnja koja je prerasla i u prijateljstvo, a Nikici i Vjeki obraća se i u najvažnijim životnim situacijama.

Godine 2018. dala im je i povjerenje povjerivši im zadatak kreiranja haljine koju je nosila prilikom vjenčanja za Vedrana Ćorluku, ali i romantičnog kombinezona koji je nosila na zabavi noć prije svadbene svečanosti.

Bridal kolekciji eNVy rooma 2015. nije odoljela ni Antonija Blaće koja je također nosila eNVy room romantičnu vjenčanicu kada se zavjetovala na vječnu ljubav suprugu Hrvoju Brlečiću.

I Antonija i Franka sinoć su još jedanput podržale rad ovog kreativnog tima, a pridružila su im se i brojna poznata lica kao što su Iris Cekuš i Pedro Soltz, Tihana Harapin Zalepugin, Judita Franković Brdar te brojni drugi.

20 GODINA NA SCENI

Veliko slavlje kod Rimca: Poznata lica uveličala rođendansku reviju eNVy rooma

Pogledaj galeriju